WEDSTRIJD M.S.C. Antwerpen - Krijnen Keukens Malle  6 - 6

DATUM 01-12-2006  21:15

DOELPUNTEN 7 min 1-0 Ajoui, 9 min 2-0 Stoop, 16 min 3-0 El Fekri, 17 min 4-0 Ajoui, 27 min 4-1 Mo El Morabet, 28 min 4-2 Jaap Van Bavel, 29 min 5-2 El Fekri, 31 min 5-3 Roy Michiels (strafschop), 32 min 6-3 Ajoui, 36 min 6-4 Mo El Morabet, 38 min 6-5 Jaap Van Bavel, 39 min 6-6 Roy Michiels

VERSLAG Selectie Krijnen Keukens Malle:

Birger Maes (doelman), Paul Naalden, Roy Michiels (kapitein), Bart Michiels, Mo El Morabet, Ali Houri, Richard Smaal, Jaap Van Bavel, Tom Gijsbrechts (doelman), Gregory Vermeulen, Dave Vercauteren, Stefan Van Litsenborg

Wedstrijdverslag:

Krijnen Keukens Malle kon in de thuiswedstrijd tegen MSC Antwerpen niet rekenen op de geblesseerde Raf Govers. Voor Mo Bali van MSC Antwerpen en de entourage en supporters van KK Malle was het een wederzijds genoegen elkaar nog eens te ontmoeten.

De wedstrijd begon dramatisch voor Krijnen Keukens Malle en dit om twee redenen. Ten eerste begon de thuisploeg (opnieuw) veel te slap aan de wedstrijd en ten tweede omdat doelman Birger Maes na vier minuten werd uitgesloten voor betwistbaar handsspel. Dankzij een goede organisatie bij Malle slaagde MSC Antwerpen er niet in om de man-meer situatie te verzilveren. Toch kwamen de bezoekers op voorsprong omdat, ondanks zeer duidelijke waarschuwingen vooraf, de verdediging van Malle de zone aan de tweede paal onvoldoende bewaakte en Antwerpen tot twee maal veel te simpel liet scoren. Na die 2-0 voorsprong, trokken de bezoekers massaal terug voor eigen doel en loerde ze op de counter. In de 16de en 17de minuut lukte El Fekri en Ajaoui op die manier de 3-0 en 4-0 en dat bleef het ook tot aan de rust.

Coach Frank Belmans van Malle had tijdens een time-out in de eerste speelhelft al heel duidelijk zijn ongenoegen over de prestaties van zijn spelers laten blijken en tijdens de rustpauze zal hij dit ongetwijfeld nog eens herhaald hebben. En met resultaat want na rust zagen we een ander Malle dat via doelpunten van Mo El Morabet en Jaap Van Bavel meteen tot 4-2 terug kwam in de wedstrijd. Net nadat een schot van topschutter Van Bavel op de lat uiteen spatte, maakte Antwerpen er op tegenaanval 5-2 van. En opnieuw, net nadat Malle via strafschop van Roy Michiels tot 5-3 milderde, liepen de bezoekers weer uit tot 6-3. Het mocht dus niet lukken voor Krijnen Keukens Malle om de kloof tot 1 doelpunt te herleiden. Toch bleven de spelers erin geloven, hiervoor verdienen ze overigens lof, en in een dolle slotfase van de wedstrijd werd deze wilskracht beloond met doelpunten van Mo El Morabet, Jaap Van Bavel en kapitein Roy Michiels. Kort na die gelijkmaker had de thuisploeg zelfs pech dat de scheidsrechters niet consequent optraden en Malle een verdiende 10-meter onthielden. Maar gezien de 4-0 ruststand en een 6-3 achterstand in de 2de helft, was Krijnen Keukens Malle toch nog tevreden met dit 6-6 gelijkspel.

Door het verlies van Proost Lier bleek dit gelijkspel wel een gemiste kans voor Malle om de leiding opnieuw over te nemen.